Ν. Δενελάβας: «Η άνοδος ήταν ξεκάθαρος στόχος από την πρώτη μέρα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στη δεύτερη θέση της Β’ ΕΠΣΘ και την άνοδο οδήγησε ο Νίκος Δενελάβας τον Άνθιμο Γαζή, που δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ αναφέρει: «Έφτασε λοιπόν η στιγμή που σήμερα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα μου, τον Άνθιμο Γαζή.

Συγχαρητήρια πολλά στους παίχτες μου για όλα όσα αντιμετωπίσαμε και πετύχαμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ήταν ένας μεγάλος και ξεκάθαρος στόχος που τον είχαμε βάλει από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και με πολύ κόπο, πολλή δουλειά, γκρίνια, μουρμούρα, παρεξηγήσεις, διαφωνίες, αποχωρήσεις καταφέραμε να κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο και μοναδικό στην κατηγορία μας.

Ένα σερί 15 αήττητων αγώνων με 12 νίκες και 3 ισοπαλίες. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς, γιατί σας επέλεξα στην ομάδα και με δικαιώσατε με τον καλύτερο τρόπο και σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους που έκαναν τα πάντα, για να μην μας λείπει τίποτα, και προσπαθούσαμε για ό,τι χρειαζόμαστε και θέλουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. ΑΛΕΚΟ και ΜΠΑΜΠΗ ευχαριστώ πολύ για όλα μέσα από την καρδιά μου.

Τέλος να δώσω τα συγχαρητήριά μου στις άλλες δύο ομάδες που ανέβηκαν στην Α’ Κατηγορία: την πρωταθλήτρια Δάφνη και τον Διαγόρα Στεφανοβηκειου που πήραν δίκαια την άνοδο.

Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.