Να κλείσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι θέλει η Νίκη Βόλου

Το 3/3 ξεκινά από Θεσσαλονίκη

Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκεται η Νίκη Βόλου, αφού αύριο Σάββατο 03/06 στις 17:00, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για την 28η αγωνιστική της Super League 2 στη Θεσσαλονίκη, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση και σ’ αυτό το παιχνίδι και στα επόμενα.

Παρά το ότι ο στόχος της ανόδου δεν επιτεύχθηκε, οι παίκτες της Νίκης καλούνται να κάνουν το  τρία στα τρία στα εναπομείναντα παιχνίδια, με Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό Β’, και να πέσει η αυλαία τη φετινή χρονιά έχοντας ψηλά το κεφάλι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρονται, οπότε το τεχνικό επιτελείο της Νίκης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα και το σχήμα που θέλει, στο πλαίσιο της αξιολόγησης που κάνει για τη νέα χρονιά.

Προετοιμάζεται και ο Ηρακλής

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Ηρακλή, και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Νίκη, χωρίς καν να γνωρίζει αν θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, αφού η υπόθεση Μάρα και το χρέος των 200 χιλιάδων ευρώ που προέκυψε έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ενημέρωση για τα καθαρά αγωνιστικά αναφέρει ότι εσχάτως ο Άγγελος Παπαστεριανός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο MVP του φετινού πρωταθλήματος Ντένζελ Γιουμπιτάνα αναμενόταν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα για ιατρικές εξετάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.