Να κλείσει με αξιοπρέπεια τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος

Θέλει η Νίκη υποδεχόμενη την Ξάνθη στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό

Η Νίκη Βόλου έπαιξε φέτος στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από τέσσερα χρόνια, τονώνοντας το γόητρό της και πραγματικά και μόνο η πρόκριση στους ομίλους ήταν η πρώτη μεγάλη αγωνιστική επιτυχία των κυανόλευκων για τη φετινή σεζόν.

Η βολιώτικη ομάδα τελειώνει σήμερα στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό υποδεχόμενη την Ξάνθη αυτό το ωραίο μίνι ταξίδι, με την ελπίδα ότι τέτοιες συμμετοχές θα είναι μόνιμες από δω και πέρα. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον Αύγουστο από την Πτολεμαΐδα, όταν και απέκλεισε στα πέναλτι τον Μακεδονικό Φούφα, συνεχίστηκε με τη σπουδαία επικράτηση επί της Δόξας Δράμας στο Πανθεσσαλικό με γκολ του Μακενγκό με 1-0, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου στη φάση των 32. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Νίκη υπέστη ισάριθμες ήττες από Κέρκυρα με 0-1 και ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 3-0, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα ακόμη κι αν κερδίσει, δεν μπορεί να περιμένει κάτι σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού έχει ήδη αποκλειστεί, με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ και η αντίπαλός της έχουν 4 βαθμούς.

Ωστόσο θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις στον θεσμό του Κυπέλλου με αξιοπρέπεια απέναντι σε μία δυνατή ομάδα της Σούπερ Λιγκ, που έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού θέλει την ισοπαλία, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους 16. Η Ξάνθη έχει τέσσερις βαθμούς, όπως τονίσαμε, όσους και ο ΟΦΗ, που παίζει στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα, η οποία έχει τρεις πόντους.

Να σημειωθεί ότι η Νίκη είχε αντιμετωπίσει την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος εκτός έδρας στις  24/9/14 κι έχασε με 1-0.

Στην αποστολή της Νίκης συμμετέχουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Βασίλης Λάιος, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Βασίλης Ρόβας, Γιώργος Ιορδανίδης, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Δωματάς, Άγγελος Ματθαίου, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Νίκος Παπαδήμας, Σταύρος Βουρδάκης.

Την 21μελη αποστολή της Ξάνθης οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Σιλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Κίκε, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν.

Δέκα ευρώ θα είναι η είσοδος για τους φιλάθλους στον αγώνα Νίκη-Ξάνθη, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.