Νέα αίθουσα εκγύμνασης από τον στίβο της Νίκης Βόλου

Από 1ης Φεβρουαρίου 2023 παραδόθηκε προς χρήση στους αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου η νέα αίθουσα εκγύμνασης.

«Μαζί με την αίθουσα βαρών, την αίθουσα παγοθεραπείας, τις αίθουσες αποκατάστασης και το κλειστό προπονητήριο, ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση όλων των μισθωμένων χώρων για την καλύτερη προετοιμασία, τόσο των αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής ομάδα όσο και των αθλητών της ακαδημίας του τμήματος» αναφέρουν οι υπεύθυνοι του τμήματος, σημειώνοντας ότι ο νέος χώρος περιλαμβάνει πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο, με χώρους αποδυτηρίων κλπ, γραφείο προπονητών και χώρο ιατρείου.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης: «Επενδύσαμε με ίδιους πόρους την τελευταία τριετία εκτοξεύοντας τον σύλλογό μας πανελλαδικά και φθάνοντας αγωνιστικά στην 32η θέση για το 2022 σε 400 σωματεία στίβου του ΣΕΓΑΣ. Καταφέραμε και προσφέρουμε στους γονείς για την άθληση των παιδιών τους τις καλύτερες συνθήκες άθλησης στις καλύτερες πλέον εγκαταστάσεις της χώρας. Η Νίκη Βόλου βρίσκεται πλέον στην ελίτ του ελληνικού στίβου. Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για την υποστήριξη τους και για την αναγνώριση του έργου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.