Νέα διοίκηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου

Νέα διοίκηση απέκτησε η Σκακιστική Ένωση Βόλου, ανακοινώνοντας τη σύνθεσή της.

Συγκεκριμένα η νέα διοίκηση του συλλόγου μετά τις αρχαιρεσίες διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Κορώνας Βασίλειος, Αντιπρόεδρος: Ζαχειλας Λουκάς, Γεν. Γραμματέας: Σκοτεινιώτης Γιάννης, Ταμίας: Ασπασία Ρούμπου, Έφορος Αγώνων: Καρανικόλας Θεόδωρος, Έφορος Υλικού: Ανδριώτης Παναγιώτης, Μέλος: Μουζαλά Δέσποινα. Αναπληρωματικό μέλος: Μαρίτσης Ζήσης.

Για το Εποπτικό Συμβούλιο αναδείχθηκαν οι Καβούρης Γεώργιος, Πετρούλιας Δημήτριος, Κορώνα Σταυρούλα και για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι: Κουκουβίνος Βασίλης, Χατζηπολίτης Γεώργιος και Κονταξή Μαρία.

Η θητεία των παραπάνω συμβουλίων είναι τριών ετών.

Αγωνιστικά η δεκαμελής ομάδα της Σ.Ε. Βόλου πρόκειται να αγωνισθεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 11-12 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα. Σ αυτό θα αγωνισθούν σκακιστές και σκακίστριες ενήλικες και διαφόρων ηλικιών με αρχηγό της ομάδας τον Θ. Καρανικόλα.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού σκακιστές του συλλόγου συμμετείχαν σε διεθνή τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τα παρακάτω αποτελέσματα:

* Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Γ. Χατζηπολίτης αγωνίσθηκε στο 44ο Διεθνές Τουρνουά Ικαρίας στο Γκρουπ Α και κατέλαβε την 25η θέση με 4,5 β./9. Η απόδοσή του ηταν θετική με ελο FIDE +21,6.

* Ο νεαρός σκακιστής του συλλόγου μας Γκαβαρδίνας Χρ., αγωνίσθηκε στο 30ο Ανοικτό Διεθνές Τουρνουά Καβάλας 2021 (Γκρουπ Β) όπου κατέλαβε  την 23η θέση με 6β/9 με θετική απόδοση στο ΕΛΟ FIDE +76. Αγωνίσθηκε επίσης στο Διεθνές Silver Lake της Σερβίας στο Γκρουπ Β όπου κατέλαβε την 15η θέση με 6 β./9 και με υψηλή απόδοση στο ελο FIDE +174,4.

* Ο αθλητής Κουκουβίνος Βίκτωρ συμμετείχε στο 53ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Τρίκαλα) και κατέλαβε την 32η θέση στις 70 συμμετοχές με 4,5 β./9. Είναι ο μοναδικός που νίκησε τον πρωταθλητή Μαρινάκη Χρ.

* Τέλος ο νεαρός σκακιστής μας Κούντριας Κοσμάς, θα λάβει μέρος στο 23ο Πανελλήνιο Ατομικό πρωτάθλημα Παμπαίδων (Ο10) που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 30/08 έως 05/09/2021.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.