Νέα νίκη για την Ε.Λ. Νηλέας, 2-1 τον Ερμή

Μπορεί οι ευκαιρίες να ήταν αρκετές για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέας, ωστόσο πολλές από αυτές χάθηκαν, όπως και για τον Ερμή, που προηγήθηκε στο σκορ, με τον Ασλάνογλου όμως να παρεμβαίνει καθοριστικά και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1.

Ο Ερμής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, καθώς ο Νικολός με απευθείας εκτέλεση φάουλ παραβίασε την εστία για το 0-1 στο 19. Όμως ο Ασλάνογλου, αφού προειδοποίησε στο 15′, καθώς το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, κέρδισε το πρώτο πέναλτι στο 35′ μετά από ανατροπή του, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση για το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του και στο 65ο λεπτό, στήνοντας πάλι την μπάλα στην άσπρη βούλα, για να πετύχει το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Στο 69′ από πλευράς φιλοξενουμένων, ο Μουστάκας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Ερμή να μένει με 10 παίκτες, και παρά τις ευκαιρίες που είχε στη συνέχεια η ομάδα, δεν μπόρεσε να να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.