Νέες διακρίσεις για τους ιππείς του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Με τους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Β. Ελλάδας που διεξήχθησαν εντός έδρας στον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στις 20 και 21 Απριλίου και με τη συμμετοχή στους 6ους Διασυλλογικούς αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας τελείωσε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων του Απριλίου.

Στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας συμμετείχαν 18 αθλητικά ζεύγη (ίππου-ιππέα) που ανήκουν στη δύναμη του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., ενώ στους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων αγωνίστηκαν 5 ζεύγη. Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και στις δύο διοργανώσεις, οι αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. διεκδίκησαν θέσεις στην εξάδα και μετάλλια.

Το Σάββατο 20/4 στην κατηγορία Α3 παίδων την 2η θέση κατέλαβε η Μ. Σιμώτα με τον ίππο Qualinka Du Chatet με ποσοστό 63.4%, την 3η θέση η Ε. Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebbellis με 62.1%, την 4η θέση η Ζ. Ρομφαία με τον ίππο Mary με 60.8% και την 5η θέση η Ν. Μάνη με τον ίππο Marine με 60.4%

Στην κατηγορία Α4 παίδων το κύπελλο κατέκτησε η Μ. Σιμώτα με τον ίππο Qualinka du Chatet με ποσοστό 62.3% και την 2η κατέλαβε η Δ. Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebbellis με 60.5%

Στην κατηγορία Α3 ενηλίκων την 3η θέση κατέλαβε η Α. Τοπάλη με τον ίππο Copper Knight με ποσοστό 63.1% και την 4η θέση ο Σ. Ανετόπουλος με τον ίππο Trumann με 60.1%

Στην κατηγορία Α4 ενηλίκων την πρωτιά πήρε η Δ. Παπαθεολόγου με τον ίππο Folie με ποσοστό 64.9% και την 2η θέση η Α. Τοπάλη με τον ίππο Copper Knight με 61.9%

Στην Α6 ενηλίκων το κύπελλο πήρε η Α. Λιαποπούλου με τον ίππο Deseo με 62.9%

Στην κατηγορία Β7 ενηλίκων την πρωτιά κατέλαβε η Δ. Παπαθεολόγου με τον Folie με 62.4%

Στην κατηγορία Γ6 ενηλίκων το κύπελο έλαβε η Α. Ανετοπούλου με τον ίππο Fresco με 63.9%

Τα αποτελέσματα της Κυριακής έχουν ως εξής:

-Στην A1 μικτή κατηγορία το κύπελο κατέλαβε η Δ. Νάνου με τον ίππο Dutch με ποσοστό 63.6%, τη 2η θέση κατέκτησε η Ν. Μάνη με τον ίππο Marine με ποσοστό 63.3%, την 4η θέση πήρε η Α. Παπαδοπούλου  με τον ίππο Deseo με 60.9% ενώ στην 5η θέση βρέθηκε η Α. Μιχαλάκη με τον ίππο Etna με 60.6%.

-Στην κατηγορία Α3 παίδων την 3η θέση κατέκτησε η Ν. Μάνη με τον ίππο Marine με ποσοστό 62.8%, την 4η θέση η Α. Παπαδοπούλου με τον Deseo με ποσοστό 62.5% και την 5η θέση κατέλαβε η Μ. Σιμώτα με τον ίππο Qualinka με ποσοστό 62.3%.

-Στην κατηγορία Α3 ενηλίκων την δεύτερη θέση έλαβε η Α. Τοπάλη με τον ίππο Copper Knight με ποσοστό 65%, ενώ την 4η θέση έλαβε Σ. Ανετόπουλος με τον ίππο Trumann με ποσοστό 61.7%.

-Στην κατηγορία Α4 ενηλίκων πρώτευσε η Δ. Παπαθεολόγου με τον ίππο Folie με 65.1%, την 3η θέση κατέλαβε η Α. Λιαποπούλου με τον ίππο Reportero 61.7%, την 4η θέση ο Σ. Ανετόπουλος με τον ίππο Trumann με 61.3% και την 5η θέση η Α. Τοπάλη με τον ίππο Copper Knight με ποσοστό 60.3%.

-Στην κατηγορία Β7 ενηλίκων την πρώτη θέση κατέλαβε η Δ. Παπαθεολόγου με τον ίππο Folie με 64.9%.

-Στην κατηγορία Β6 ενηλίκων το κύπελλο έλαβε η Α. Μάτσου με τον ίππο Jabato Quin με ποσοστό 62%.

-Και τέλος στην Γ6 ενηλίκων το κύπελλο έλαβε η Α. Ανετοπούλου με τον ίππο Fresco με ποσοστό 63.9%.

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο στους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων, βραβεύτηκαν με κονκάρδα άπταιστης διαδρομής οι αμαζόνες του ομίλου Κ. Κισσουρά με τον ίππο Velvet Zemira, Α. Λιαποπούλου με τον ίππο Deseo και Ζ. Ρομφαία με τον ίππο Mary, οι οποίες τελείωσαν τις διαδρομές τους με μηδέν βαθμούς ποινής στον αγώνα 0.80μ του Σαββάτου.

Την ίδια μέρα την 2η θέση στην κατηγορία 1μ με τον ίππο Copper Knight κατέλαβε η Α. Ανετόπουλου, προπονήτρια του ομίλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.