Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Νίκης που συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Οι “κυανόλευκοι” έκαναν δικό τους τον 20χρονο περιφερειακό επιθετικό Εμμανουήλ Τσομπάνη.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, φτάνοντας μέχρι την Κ19 του συλλόγου, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ κατηγορία της Ισπανίας (Primera Federation) με τη φανέλα της Λούγκο, η οποία τερμάτισε στην 9η θέση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη για την απόκτηση του Τσομπάνη είναι η εξής:
“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Τσομπάνη για την αγωνιστική περίοδο 2026-27. Ο Εμμανουήλ γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 2006 στα Γιαννιτσά, έχει ύψος 1,80 μ. και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά στη γενέτειρά του και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, από την οποία μεταπήδησε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ σε ηλικία 13 χρόνων.
Στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε για πέντε χρόνια και πανηγύρισε μεταξύ άλλων ένα Κύπελλο Κ19 με την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Super League 1. Την περσινή αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στην Ισπανία, αγωνιζόμενος στην ομάδα της Λούγκο.
Στην προετοιμασία της ομάδας μας συμμετέχει από την πρώτη μέρα της έναρξης της και έχει κερδίσει άπαντες με τις ικανότητές του, το πείσμα και τη θέληση που επιδεικνύει μέσα στις προπονήσεις. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Εμμανουήλ υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική σεζόν”.

















