Νέο «αίμα» στους πάγκους των ομάδων ΕΠΣΘ

Οι ομάδες της ΕΠΣΘ …ανανεώνουν τους προπονητές που εργάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα. Η αρχή έγινε πέρυσι όταν ο Νίκος Σκουφογιάννης από παίκτης, ανέλαβε προπονητής στον Πανιώνιο, με τον Άρη που έδωσε την ευκαιρία στον 26χρονο Νίκο Αθανασιάδη και η συνέχεια… την προσεχή σεζόν.
Ο πρωταθλητής Ηρακλής Βόλου έχει καινούργιο τεχνικό τον Κώστα Μπαντά που δεν έχει εργαστεί ξανά, ο Άρης Μελισσατίκων θα πορευτεί με τον 28χρονο Γιάννη Ακτσιαλή στο τιμόνι του ο οποίος πέρυσι ήταν παίκτης της ομάδος, η Σκιάθος έκανε την έκπληξη με νέο κόουτς τον Δημήτρη Ζιώγα που άφησε την αγωνιστική δράση και αρχίζει πορεία στην προπονητική, ο Πύρασος εμπιστεύεται τον Στέλιο Αρσένο, ο οποίος πέρασε από τη θέση του βοηθού προπονητή για δύο χρονιές και καθοδήγησε τους “κυανόλευκους” στα τρία τελευταία ματς της περασμένης σεζόν. Αλλά και στη Β’ Τοπική ανάλογες περιπτώσεις. Η Δήμητρα ύστερα από τέσσερα χρόνια με πέντε διαφορετικούς προπονητές από τον Βόλο, θα έχει στον πάγκο της ένα δικό της παιδί, τον Γιάννη Σιαμέτη, 28 ετών απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, ο οποίος από παίκτης, θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική σε ανδρικό επίπεδο (ήταν στην ακαδημία). Το ίδιο και για τον Φώτη Αγραφιώτη, ποδοσφαιριστή της Αγίας Παρασκευής που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιάσονα Άλλης Μεριάς.
Νέο αίμα λοιπόν στους πάγκους αρκετών συλλόγων, με πρόσωπα γνωστά στο χώρο του ποδοσφαίρου που είτε ολοκλήρωσαν μεγάλη διαδρομή στο χώρο είτε την άφησαν στη μέση για να υπηρετήσουν το τοπικό από το πόστο του προπονητή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.