Νέο σενάριο με Κρόνο Αργυράδων, που «βολεύει» τη Νίκη

Η απουσία του Ηρακλή από τη χθεσινή συνάντηση της Football League, τη στιγμή που όλες οι ομάδες ήταν παρούσες, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ έχει κατεβάσει ρολά και απλώς δε λειτουργεί. Αυτό έχει καταστεί σαφές και σε περιπτώσεις προσφυγών παλιών παικτών το τελευταίο διάστημα, όπου πάλι η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ δεν παρέστη.

Βέβαια, τα παραπάνω δε σημαίνουν τίποτα σε ό,τι αφορά τη βούληση της Νίκης να μάθει όσο το δυνατόν νωρίτερα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, καθώς το γεγονός ότι ο  Ηρακλής με τον υπάρχοντα ΑΦΜ  δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει μέρος στην 3η τη τάξει επαγγελματική κατηγορία από τη νέα σεζόν ήταν δεδομένο εδώ και καιρό, απλώς απομακρύνεται με τη χθεσινή εξέλιξη κάποια έκπληξη «μεγατόνων», που θα ανέτρεπε άρδην τα δεδομένα.

Από κει και πέρα από χθες έχει κυκλοφορήσει ένα νέο σενάριο κυρίως από Μέσα Ενημέρωσης της Μεσσηνίας λόγω Καλαμάτας (είναι η δεύτερη επιλαχούσα μετά τη Νίκη να καλύψει κάποιο κενό στη παραπάνω κατηγορία), το οποίο θέλει τον Κρόνο Αργυράδων να μη δηλώνει συμμετοχή στη Football League λόγω αδυναμίας να βρεθεί χρηματοδότης, που θα πάρει φυσικά και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αν συμβεί αυτό, τότε η Νίκη θα πάρει τη θέση του Κρόνου και δε θα χρειαστεί να περιμένει τον Ηρακλή.

Βέβαια, όλα αυτά τα ζητήματα θα απαιτήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το σίριαλ του καλοκαιριού για τους κυανόλευκους, καθώς όσο δε βγαίνει η προκήρυξη, στην οποία θα αναγράφεται και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, τότε άπαντες στη Νίκη θα κάθονται σε … αναμμένα κάρβουνα και θα είναι όμηροι των κωμικοτραγικών καταστάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.