Νέος προπονητής του Ανθίμου Γαζή ο Γιώργος Καραμίχαλος

Ο Γιώργος Καραμίχαλος είναι ο νέος προπονητής του Άνθιμου Γαζή, καθώς συμφώνησε με τη νέα διοίκηση της ομάδας των Μηλεών, που αλλάζει σελίδα. Συγκεκριμένα τις τύχες του ιστορικού συλλόγου αναλαμβάνουν άνθρωποι της περιοχής με επικεφαλής τον Απόστολο Παναγιώτου και με συμπαραστάτες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τοπικούς φορείς. Πρώτο μέλημα όλων ήταν το θέμα του προπονητή και με τον Γιώργο Καραμίχαλο τοποθετούν από νωρίς τον πήχη ψηλά.

Ο Γιώργος Καραμίχαλος με τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Κένταυρο, Δάφνη, Ρήγα Φεραίο, Θησέα, Παγασητικό, Λεχώνια και Α.Ε. 2002.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ του Α.Ο. Μηλεών “Ο Άνθιμος Γαζής” έχει ως εξής:

«ε μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον τεράστιο Γιώργο Καραμίχαλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Επίσης,  πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του, με το ήθος του και με την ΑΞΙΑ του θα αποτελέσει και ένα φωτεινό ΦΑΡΟ για τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και γενικότερα για τη νεολαία της περιοχής μας, που ευελπιστούμε να έρθει κοντά στην ΟΜΑΔΑ μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.