Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην Καλαμάτα ο Τσιμπανάκος

Ξανασυναντά μετά τον Ολυμπιακό Βόλου τον Περικλή Αμανατίδη

Νέος τεχνικός διευθυντής στην Καλαμάτα ανέλαβε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που θα ξανασυναντήσει τον Περικλή Αμανατίδη μετά τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίον είχαν πανηγυρίσει άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, αν και οι Καλαματιανοί τονίζουν στην ανακοίνωσή τους λανθασμένα ότι η άνοδος ήταν στη Β’ Εθνική, όπως και ότι για μία διετία ο κ. Τσιμπανάκος ήταν πρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που δεν συνέβη, ωστόσο ήταν ο ισχυρός άνδρας και μεγαλομέτοχος.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στη Μαύρη Θύελλα.

Ο κ. Τσιμπανάκος μέχρι το τέλος της προηγούμενης βδομάδας ήταν σύμβουλος στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός και μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Πρασσάς ευχαριστεί την ομάδα των Σερρών και τον πρόεδρο της κ. Καζία για την κατανόηση που επέδειξε, ώστε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος να έρθει στον σύλλογό μας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας γεννήθηκε το 1984 και υπήρξε ποδοσφαιριστής από το 2003 για μια δεκαετία σε πολλές ομάδες, όπως Ολυμπιακός Βόλου, Ιωνικός, Προοδευτική, Παναχαϊκή, Χανιά, Τρίκαλα κλπ.

Ως παράγοντας ασχολήθηκε με Πανελευσινιακό, όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ άνοδο είχε και με τα Τρίκαλα και τη Νίκη Βόλου από τη Β’ στην Α’ Εθνική. Στον Ολυμπιακό Βόλου πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος από τον Ιούλιο του 2019 για μια διετία, πριν ασχοληθεί πέρυσι με τον Πανσερραϊκό όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλαμάτας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.