Nίκη 0-3 για τον ΝΠΣ Βόλος στη Λιβαδειά

Με τέρματα των Πιρές, Ντέλετιτς και Κούτσια

O NΠΣ Βόλος επέστρεψε μετά από δύο σερί ήττες στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Super League, αφού νίκησε 3-0 στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι πήραν στο ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης, κέρδισαν κάποια κόρνερ, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κλέιμαν, παρά μόνο με σουτ έξω από την περιοχή, που δεν προξένησαν ιδιαίτερα προβλήματα στον έμπειρο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια, ο ΝΠΣ Βόλος έγινε απειλητικός με δύο αξιόλογα σουτ του Τσιρίνος, το πρώτο εκ των οποίων κόντραρε σε αμυνόμενους και κατέληξε κόρνερ, ενώ το δεύτερο βρήκε σε ετοιμότητα τον Στογιάνοβιτς. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ωραία προσπάθεια και σέντρα του Λούα Λούα, όπου όμως ο Γερεμέγεφ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με τον διαιτητή Παπαπέτρου να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, για μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Πιρές, όμως μετά από παρέμβαση του VAR και εξέταση του βίντεο, ο Αθηναίος διαιτητής ανακάλεσε την απόφασή του. Τελικά, ο ΝΠΣ Βόλος σκόραρε στο 61΄, με τον Πιρές να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Κούτσια στην αντεπίθεση και να κάνει το 0-1. Στο 69΄ ο ΝΠΣ Βόλος διπλασίασε τα τέρματά του, με κεφαλιά του Ντέλετιτς από σέντρα του Άλχο. Τέλος, στο 90΄ ο Κούτσιας πήρε την πάσα από τον Καρτάλη και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα του.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64΄ Νίκας), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57΄ Σαχπεκίδης), Τσάπρας, Τζημόπουλος (65΄ Σαβιέρ).

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90΄+ Τάχατος), Τσιρίνος (80΄ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88΄ Πίρινεν), Κούτσιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.