Νίκη 1-2 για τον ΝΠΣ Βόλος στην έδρα της ΑΕΚ

Δύο τέρματα ο Φαν Βέερτ για τους «κυανέρυθρους»

Μπορεί η ΑΕΚ να είχε τις περισσότερες φάσεις και χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος, αλλά ο ΝΠΣ Βόλος ήταν αυτός που πέτυχε δύο τέρματα (το ένα από τα 11 μέτρα) και πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-2, χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Φαν Βέερτ.

Αυτή από την άλλη ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ΑΕΚ.

Στο 6’ ο διαιτητής Μανούχος εξέτασε στο VAR αν ο Πουρίτα πάτησε τον Τσούμπερ εντός περιοχής και έδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελβετός, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 12’ η ΑΕΚ είχε δοκάρι, όταν ο Γέβτιτς βρήκε με κάθετη πάσα τον Γκαρσία, ο οποίος έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, με τον Αραούχο να κάνει το γυριστό σουτ για να δει όμως την μπάλα να σταματά στη δοκό. Έτσι, αφού η ΑΕΚ δεν βρήκε σε δύο φάσεις το γκολ, το βρήκε ο ΝΠΣ Βόλος στο 16’ με τον Φαν Βέερτ, που εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην περιοχή του Στάνκοβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ για να κάνει το 0-1.

Ο ΝΠΣ δεν σταμάτησε εκεί, και στο 18’ ο Ρεγκατέν έκανε ένα δυνατό σουτ, βλέποντας την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στάνκοβιτς, με την ΑΕΚ από την άλλη να ισοφαρίζει με σουτ του Αραχούχο στο 21’ σε 1-1, με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πάντως, ο ΝΠΣ είχε και πάλι δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες είχαν κάμποσες φάσεις, με τον ΝΠΣ Βόλος να ζητάει πέναλτι στο 83’ για αγκωνιά του Τζαβέλλα στο πρόσωπο του Ρίνερ. Ο διαιτητής Μανούχος κατέληξε πάλι στη λύση του VAR, δείχνοντας το σημείο του πέναλτι και πάλι, για να το εκτελέσει ο Φαν Βεέρτ, και να κάνει έτσι το 1-2 για τον ΝΠΣ.

Στο 88’ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Φαν Βέερτ αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Αραούχο, με την ΑΕΚ να πιέζει στα υπόλοιπα λεπτά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, με το 1-2 ωστόσο να μένει μέχρι τέλους.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (79’ Μισελέν), Σιμάνσκι (89’ Τάνκοβιτς), Λε Ταλέκ (79’ Σάκχοφ), Γκαρσία (79’ Κοσίδης), Γέβτιτς (67’ Γιούσης), Τσούμπερ, Αραούχο.

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι,  Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες (89’ Ρομέρο), Ορός (71’ Σοάρες), Ρεγκατέν (81’ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.