Nίκη αναζητείται για τον ΟΥΚ Βόλου

Νέα ήττα στην Α1, 11-13 από τον ΝΟ Χανίων

Οι πιθανότητες να πάρει μία ομάδα εκ των ΟΥΚ Βόλου και ΝΟ Χανίων την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ήταν αυξημένες, και τελικά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που το κατάφεραν, με το τελικό 11-13 να δημιουργεί προβληματισμό στις τάξεις των Βολιωτών.  ΝΟ Χανίων έκανε σεφτέ στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα με μια υπερπολύτιμη νίκη εκτός έδρας, παίρνοντας την πρώτη βαθμολογική ανάσα.

Οι Χανιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του αγώνα, πήραν μια διαφορά ασφαλείας και -με κορυφαίο σκόρερ τον Αντώνη Χαριτάκη (5 γκολ)- τη διατήρησαν μέχρι το φινάλε. Οι Βολιώτες προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεσή τους ακόμη και στο τέλος, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αντοχές…

Πρώτος σκόρερ για το βολιώτικο σύνολο ήταν ο Λούις Αράγια, με τον Αμερικανό να σημειώνει πέντε τέρματα για τον ΟΥΚ.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-7, 7-10, 11-13.

ΟΥΚ Βόλου (Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας 1, Γλούμης Δ., Αράγια 5, Μαρινάγης Γ., Κουφιδάκης, Βαλτσιώτης, Μπομπός, Χάλαμ.

ΝΟ Χανίων (Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Πολύζος, Νικολαιδης, Σπάχιτς 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 5, Τοτ 3, Αποστολάκης, Ντε Φρέιτας Μαζοκοπάκης 3, Κουτρουλάκης Κανδανολέων, Παππάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.