Νίκη για τον Γ.Σ.Α. στον Πλάτανο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Γ.Σ.Α. επικράτησε των Μυρμιδόνων στον Πλάτανο και άνοιξαν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2022. Ο Τετριμίδας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Δήμα, ενώ στο 76’ ο Παναγιώτης Κοντοβάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τσεργα, σε μαρκάρισμα από πίσω, το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το θέαμα …απουσίασε από την πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να τα …δίνουν όλα στις μεταξύ τους «κοκορομαχίες», γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείξει αρκετές κίτρινες κάρτες.
Στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από το ένα γκολ, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο 45λεπτο, η είσοδος του Δρόσου στη θέση του Χριστοφορίδη, έκανε πιο παραγωγική την επιθετική γραμμή των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα να απειλήσουν την εστία του Γκόγκου σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη φάση της επανάληψης είχε ως πρωταγωνιστή τον νεαρό επιθετικό, όταν δέχθηκε την πάσα του Κοντοβά από τα δεξιά, προχώρησε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, παράλληλα με την εστία. Η δεύτερη σημειώθηκε στο 53’, όταν ο Δήμας από αριστερά θα κάνει το γέμισμα στο πίσω δοκάρι, με τον Δρόσο να πιάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γκόγκος ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα. Από εκείνο το σημείο και μετά έπεσε ο ρυθμός και οι δύο προπονητές από τους πάγκους, κοίταξαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχαν στον πάγκο και οι περισσότεροι εξ αυτών, ντεμπουτάρισαν με τις νέες ομάδες τους. Για τους γηπεδούχους έπαιξαν οι Θωμαΐδης, Γούλας και Σπυρέλης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Νίκος Βούλγαρης και Σκέρντι Σουλάι.
Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Τσέργας, Μπίνας (70’ Α. Κοντοβάς), Γ. Κοντοβάς, Καραπτσιάς, Κατσαβριάς, Τσεκρέζη (83’ Σπυρέλης), Νάτζιος, Μάντζαρης (75’λ.τ. Φ. Κολημήτρας), Χριστοδουλόπουλος, Θωμαΐδης (86’ Γούλας).
Γ.Σ.Α.: Καρακασίδης, Νικογιάννης, Τσαγιαννίδης (86’ Μπαράκου), Τσιάτσιος, Αράπης, Τετριμίδας (73’ Ζαντιώτης), Δήμας, Βούλγαρης (80’ Σουλάι), Χριστοφορίδης (46’ Δρόσος), Κλουκουτάρας (80’ Μπένος), Κοντοβάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.