Νίκη με 0-3 του Θησέα επί της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Με 0-3 επικράτησε ο Θησέας της Δήμητρας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ευξεινούπολη σήμερα Τετάρτη (4/9). Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν πιο ξεκούραστη σε σχέση με άλλα φιλικά και πιο παραγωγική από κάθε άλλη φορά στα τεστ προετοιμασίας μέχρι στιγμής.

Στο 28’ ο … νιόπαντρος Ζαχαράκης (παντρεύτηκε τον περασμένο Σάββατο στην Ευαγγελίστρια της Νέας Ιωνίας) έκανε το 0-1 με πλασέ μετά από σέντρα του Ιακωβίδη, ενώ το 0-2 έγινε με πέναλτι που κέρδισε πάνω στην ντρίμπλα ο Σιώμος και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι του Κυρίτση μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου από την αριστερή πλευρά στο 75’ .

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε τετράδα στην άμυνα με τους Ιακωβίδη και Νιαώτη στα πλάγια και τους Μπόρα και Ερρίκο Βαν ντε Γουΐχε στο κέντρο αυτής. Γαλανόπουλος και Χατζησταμάτης ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Πέτσης μπροστά τους, ενώ πίσω από τον φορ Σιώμο κινούνταν οι Ζαχαράκης, Ζάχος και Πέτσης.

Σε ό,τι αφορά τη Δήμητρα είχε χαμένο πέναλτι με τον Τιμπλαλέξη στο 62’, για να μειώσει σε 1-2. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς επέλεξε τον Τσιλίγκο κάτω από τα δοκάρια, τους Φαράντο, Τσιάτσιο (πλάγιοι μπακ), Καρρά και Στεφανή (στόπερ) στην άμυνα, ενώ οι Τιμπλαλέξης και Θωμαΐδης ήταν οι αμυντικοί μέσοι. Ρόλο δεκαριού είχε ο Κατής, φορ ο Παπαδόπουλος και στα πλάγια τοποθετήθηκαν οι Κρανάς και Κοντοβάς. Για τη Δήμητρα δεν αγωνίστηκαν οι Κλουκουτάρας, Σταματίου, Βούλγαρης, Χονδρογιάννης και Αραπίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.