Νίκη οι γυναίκες, ήττα οι κορασίδες του ΓΣΒ με ΑΟ Σουφλαρίων

Μια πολύ σημαντική νίκη πήραν οι γυναίκες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στην έδρα της ομάδας των Σουφλαρίων με σκορ 1-3. Ο αγώνας διάρκειας δύο ωρών, ήταν συναρπαστικός με πολλά “ράλλυ”, εντυπωσιακές φάσεις , με επιθέσεις και άμυνες, εκατέρωθεν από δύο έμπειρες ομάδες .

Η ομάδα του Βόλου παρουσιάστηκε με 3 νέα πρόσωπα από τα φετινά αποκτήματα αυτής της σεζόν. Στα αρνητικά αυτής της κατηγορίας τα πολλά και μεγάλα ανενεργά αγωνιστικά διαστήματα με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην έχουν αγωνιστικό ρυθμό όπως θα είχαν με αγώνα κάθε εβδομάδα.  Συνθήκη που κάνει δύσκολη την προετοιμασία για κάθε αγώνα.

Επόμενος αγώνας σε 4 εβδομάδες αφού υπάρχει και ρεπό για την ομάδα μας στην επόμενη 3η αγωνιστική.

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Απόστολος) Ράμπου Μαρία, Τσαπραϊλη Κωνσταντίνα, Δομοχτζίδου Ιωάννα (L),Τασιούδη Αναστασία (L),Κωστοπούλου Βίκυ, Βαργιάμη Ανθή, Μερκονιάν Ελένη, Κοκαλιάρη Μαρίτα, Πολυζώη Μαρία, Αναγνωστοπούλου Πετρούλα, Γιόλα Ράνια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 6 β.(2 αγ)
  2. Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ 3β.(1 αγ.)

3.Α.Ο.ΦΑΡΣΑΛΩΝ 3β (2αγ.)

4.Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 0β (1αγ.)

  1. Α.Ο.ΦΑΛΑΝΗ 0β (2 αγ.)

 

Στην έδρα της ομάδας των Σουφλαρίων σταμάτησε το σερί των νικών για την ομάδα  Κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου

Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδος που έχασε το 1ο σετ στο δίποντο και τη προσπάθεια των κοριτσιών να δώσουν συνέχεια του αγώνα διεκδικώντας το 3ο αλλά τελικά το έχασαν κυρίως από δικά τους λάθη.

Βέβαια δεν μειώνουμε και την αξία του νικητή που ήταν αξιοσημείωτη με έμφαση στο αμυντικό τομέα και παίζοντας ,με τακτική στην αντεπίθεση αιφνιδιάζοντας μας , δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε.

Επόμενος αγώνα σε δύο Κυριακές με τον Απόλλων Γαλήνης στο Βόλο.

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ( Γιόλας Απόστολος) Ιωνά Ελένη, Μαμούρα Κατερίνα,Πράττου Δήμητρα,Ντίμπρα Άννι, Χριστοφορίδου Μαριάνθη,Κουτσογεώργη Ηρώ,Φόβου Ζέτα ,Σουλάι Αντριάννα,Χονδροπούλου Λαμπρινή,Κουκοπούλου Αναστασία Βασιλική,Κατσίβελλου Ιωάννα,Κυργιάκη Ναταλία.

Βαθμολογία

1.Α.Ο. Σουφλαρίων 11 β

  1. Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 8β
  2. Απόλλων Γαλήνης 7β
  3. Α.Ο.Πελασγιώτισσας 6β
  4. Ολύμπια Λάρισας 4β
  5. Α.Ο.Φάρσαλα 0β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.