Νίκη Βόλου: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

Σταθερά επιφυλακτική συνεχίζει να εμφανίζεται η Νίκη Βόλου σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Football League, περιμένοντας βέβαια και το σχέδιο νόμου όσον αφορά την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως φαίνεται, η διοίκηση των «κυανόλευκων» είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, και ένα από αυτά έχει να κάνει ακόμη και με δανεισμό παικτών σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να είναι έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Μοιάζει δεδομένο ότι κάποιοι από τους παίκτες βρίσκονται στο μικροσκόπιο ομάδων της Super League 2, και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις, ανάλογες με αυτές που καταγράφονται στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος προχώρησε στον δανεισμό των Ντα Κάμπο και Μπαράνκο. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η λύση του εξωτερικού για τους παίκτες.

Η αβεβαιότητα πάντως που επικρατεί όσον αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League δημιουργεί και εκνευρισμό στις τάξεις της Νίκης Βόλου, με τη διοίκηση να έχει τονίσει εξαρχής ότι θέλει να γίνει το πρωτάθλημα, αρκεί αυτό να εμπεριέχει ουσία και διαφάνεια.

Εάν πάντως το πρωτάθλημα διεξαχθεί κανονικά, όπως ζητάει η διοργανώτρια Αρχή, η Νίκη Βόλου όχι μόνο δεν θα παραχωρήσει παίκτες, αλλά θα προχωρήσει και σε μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ για μία απαιτητική χρονικά, όπως έχουν διαμορφωθεί οι καταστάσεις, ενόψει μία περιορισμένης χρονικά αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.