Νίκη Βόλου: «Ήρθε ο καιρός να παίξουμε πραγματικό ποδόσφαιρο κύριοι…»

Με μία ενδιαφέρουσα ατάκα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, Ρήγας Στύλας σχολίασε την κατάργηση της Football League, περιμένοντας και οι «κυανόλευκοι» τα οριστικά δεδομένα, με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

«Τα καλύτερα γκολ είναι αυτά που μπαίνουν στα ξαφνικά! Ήρθε ο καιρός να παίξουμε πραγματικό ποδόσφαιρο κύριοι…» σχολιάζει ο Ρήγας Στύλας, με τη Νίκη να ελπίζει κι αυτή βάσιμα ότι θα βρεθεί στη νέα, δεύτερη κατηγορία.

Όσον αφορά τα κριτήρια που προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, η ΠΑΕ Νίκη δηλώνει 100% προετοιμασμένη για να τα τηρήσει και να καταθέσει τα σχετικά έγγραφα όταν αυτό ζητηθεί.

Εξάλλου, και οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων της επιτροπής λοιμωξιολόγων, βλέποντας ότι τα χρονικά περιθώρια για την ομαλή έναρξη και διεξαγωγή του πρωταθλήματος να στενεύουν, όπως  τόνισε και η ΕΠΟ σε πρόσφατη ανακοίνωσή της. Οπότε, ελπίζουν ότι παρά την αυξητική τάση που παρουσιάζουν την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα, η επιτροπή θα δώσει την έγκρισή της, τουλάχιστον σε πρώτη φάση για επιστροφή στις προπονήσεις, ώστε να αρχίσουν οι προετοιμασίες για την αγωνιστική δράση. Άλλωστε και οι παίκτες περιμένουν την κλήση για προπόνηση, μένοντας εκτός προετοιμασίας τρεις μήνες πλέον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.