Νίκη Βόλου: «Μπράβο Ισημερινή Γουινέα, μπράβο Μιράντα»!

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ για την πορεία στο Kύπελλο Εθνών Αφρικής

Μόνο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δεν περίμενε κανείς να φτάσει η ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, αλλά η ομάδα των  Χοσέτε  Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά τα κατάφερε, αλλά βρήκε στη συνέχεια μπροστά της το Καμερούν. Όπως και να έχει, η πορεία της εθνικής ομάδας της μικρής αφρικανικής χώρας είναι άξια συγχαρητηρίων, και σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και η Νίκη Βόλου, με φόντο και τη συμμετοχή του παίκτη της στην προσπάθεια.

Σε ανακοίνωση λοιπόν που εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη (τόσο στα ελληνικά όσο και στα ισπανικά), αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συγχαίρει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισημερινής Γουινέας και τον ποδοσφαιριστή μας, Χοσέτε Μιράντα, για την εκπληκτική πορεία της ομάδας τους, μέχρι τα προημιτελικά του φετινού Κόπα Άφρικα!

Ο Χοσέτε ήταν ένας εκ των σημαντικότερων συντελεστών της μεγάλης επιτυχίας της ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας του, αγωνιζόμενος σε τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις που έδωσε η Ισημερινή Γουινέα στη διοργάνωση, δίνοντας, μάλιστα, και την ασίστ στο γκολ που χάρισε την ιστορική νίκη της ομάδας του επί της Αλγερίας (1-0), για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.