Νικηφόρα πρεμιέρα για Κένταυρο Αγριάς στη Β’ Εθνική χάντμπολ (pics)

Οι διαιτητές του αγώνα Νίκος Καποτάς και Νικολέτα Βελάνη με τους αρχηγούς των ομάδων

Νικηφόρα ήταν η  πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Για την πρώτη αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής η ομάδα της Μαγνησίας επιβλήθηκε του Α.Ο. Ιωαννίνων με 36-29 το μεσημέρι της Κυριακής (29/10) στο ΕΑΚ του Βόλου.

Οι παίκτες των Κρατήρα-Αναστασίου επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και κατάφεραν να νικήσουν το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό συγκρότημα των Ιωαννίνων, σε ένα παιχνίδι που επιτεύχθηκαν πολλά τέρματα με τις άμυνες να περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ο Κένταυρος είχε την τύχη να έχει σε εξαιρετική ημέρα τον Λαζάρου, ο οποίος με μια εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε 11 τέρματα και όποτε χρειάστηκε βοήθησε και τους συμπαίκτες του με τις ασίστ του.

Η εμφάνιση των γηπεδούχων ήταν μεστή, ο πάγκος είχε λύσεις, ο κόσμος βοήθησε με το χειροκρότημά του και η κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η αποστολή του Κενταύρου θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κερκυραϊκό.

Πεντάλεπτα: (α) 4-3,8-6,11-10,14-11,16-11,17-13 (β) 20-17,22-17,28-17,33-25,35-27,36-27.

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους: Γκαμώτσο Γ. (1), Μηλιόρδο Δ. Καλαποδά Αγ.,  Λαζάρου Θ. (11), Μιχαλόπουλο Δ.(4), Χαλκιά Θ.(3), Χιώτη Κ.(5), Πάσχο Δ.,  Ελευθεριάδη Π., Αντωνιάδη (5),  Μηλιόρδο Θ., Μπούκα Θ., Καρανάσιο Κ. (1)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.