Νικητήρια και φέτος σε κλασική και τεχνική κολύμβηση

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου 2023 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας

Σε ρυθμούς… Νικητηρίων κινείται για μία ακόμη χρονιά το τμήμα Κολύμβησης της Νίκης Βόλου, καθώς θα διοργανώσει και πάλι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών αλλά και τεχνικής κολύμβησης.

Όσον αφορά τους αγώνες κολύμβησης, πρόκειται για τα 11α «Νικητήρια», που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στο δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας.

Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές ξεκινώντας απ’ την γρηγορότερη και καταλήγοντας στην πιο αργή σειρά. Τα σωματεία θα αγωνίζονται βάση των κανονισμών που ορίζει η ΚΟΕ και η FINA και με κολυμβητές και κολυμβήτριες προαγωνιστικών κατηγοριών 9, 10, 11 και 12 ετών (γεν. 2014 – 2013 – 2012 – 2011). Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών-τριων σε κάθε αγώνισμα.

Μια μέρα πριν και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 το τμήμα διοργανώνει και πάλι στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας τα 2α «Νικητήρια» Τεχνικής Κολύμβησης. Η ημερίδα θα είναι με μορφή ανοικτής κατηγορίας, δηλαδή οι κολυμβητές-τριες θα τοποθετούνται στις σειρές βάσει του χρόνου και ανεξάρτητα από την ηλικία τους, η δε κατάταξή τους θα γίνεται ξεχωριστά για κάθε κατηγορία.

Τα σωματεία θα αγωνίζονται βάση των κανονισμών που ορίζει η ΚΟΕ. Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών-τριων σε κάθε αγώνισμα.  Κάθε κολυμβητής-τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής έως τρία αγωνίσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.