Νοκέρτ κι επίσημα στον ΝΠΣ Βόλο

Η αποστολή για το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ανακοινώθηκε ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην Αγγλία, φορώντας κατά σειρά τη φανέλα των Λέστερ (2012-15), Μπράιτον (2016-20), Φούλαμ (2019-20) και Νότιγχαμ Φόρεστ (2020-21). Την καριέρα του την ξεκίνησε από την πατρίδα του, αγωνιζόμενος στην Γκινγκάμπ για μια τριετία (2009-12). Την περασμένη σεζόν έκανε εφτά συμμετοχές (μέχρι τον Ιανουάριο) με τους «κότατζερς», οι οποίοι κέρδισαν την απ’ ευθείας άνοδο στην premier league. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γάλλος αποκτήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.
Η επίσημη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω:
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Αντονί Νοκέρτ για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.
Ο Νοκέρτ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αντονί Νοκέρτ στην οικογένεια της».

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό
Με τους… νέους Μπατόκιο, Σταμένκοβιτς και Οζέγκοβιτς, αλλά και τον Πάολο Φερνάντες, θα αντιμετωπίσει ο ΝΠΣ Βόλος τον Ολυμπιακό αύριο Κυριακή (11/09) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αποστολή απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αναλυτικά σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Άλχο, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τσέλιος, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς και Σταμένκοβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.