ΝΠΣ Βόλος για Ουάρντα

Το σάιτ inpaok.com κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΝΠΣ Βόλος να εντάξει στο δυναμικό του τον Αμρ Ουάρντα, τον 26χρονο Αιγύπτιο ακραίο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ, όμως στη σεζόν που τελείωσε, έπαιξε ως δανεικός στη Λάρισα, με τη φανέλα της οποίας σε 23 συμμετοχές πέτυχε έξι γκολ και έδωσε έξι ασίστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΝΠΣ Βόλος και μία κυπριακή ομάδα εξετάζουν σοβαρό το ενδεχόμενο απόκτησης του πολύ ποιοτικού μεν, με εκρηκτικό χαρακτήρα δε ποδοσφαιριστή. Βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2015 και έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Λάρισα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά ο ΝΠΣ Βόλος και μια ομάδα από την Κύπρο, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ έχει επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε για οποιαδήποτε μετακίνηση χρειάζεται και η έγκριση του Δικεφάλου.

Ο Ουάρντα την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΑΕΛ, με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να καταγράψει 23 συμμετοχές, με επτά γκολ και ακόμα έξι ασίστ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.