Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ στις 20.15 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-6 της Basket League ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό σήμερα (15/4) στις 20.15 (ΕΡΤ3).

Η ομάδα του Αταμάν θα παραταχθεί χωρίς τον Τζέριαν Γκραντ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και το ιατρικό τιμ των «πράσινων» αποφάσισε να τον ξεκουράσει, ενώ ο Ελληνας σέντερ έχει ίωση.

Έτσι η 6άδα των ξένων για το ματς με τον Ολυμπιακό θα αποτελείται από τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα κατέβει χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ δεν έχει επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στο πόδι και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 12άδας.

Ως εκ τούτου, η εξάδα των ξένων των «ερυθρόλευκων» θα αποτελείται από τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ.

Το Σάββατο (13/4) για την 3η αγωνιστική του Top-6 ο Προμηθέας νίκησε τον Κολοσσό με 96-73, ενώ διπλό πήρε ο Αρης μέσα στο Περιστέρι με 75-82.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.