Νυχτερινό Run Greece στη Λάρισα

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας Run Greece θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (17/6) στη Λάρισα. Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων και μεγάλο χορηγό την ERGO διοργανώνουν ένα αθλητικό γεγονός, που θα ξεσηκώσει το κέντρο της πόλης. Η κεντρική πλατεία της πόλης θα μετατραπεί σε… αγωνιστικό χώρο, αφού στις 19:30 θα δοθεί η εκκίνηση στα 10 χλμ., ενώ στις 21:00 θέση θα πάρουν οι αθλητές και αθλήτριες των 5χλμ. αγώνισμα που θα έχει μεγάλη συμμετοχή. Τόσο στο 10άρι όσο και στο 5άρι οι τερματισμοί θα είναι στην κεντρική πλατεία.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και παιδικό αγώνα 800 μέτρων για μαθητές 4ης, 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού με αφετηρία μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία.

Ο αγώνας της Λάρισας είναι ο τελευταίος του καλοκαιριού, αφού η συνέχεα θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά. Έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου, με τους οποίους θα κλείσει η σειρά αγώνων για το 2023.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.