Ο 10χρονος Αλέξανδρος Δαλούκας του Αιολικού συμμετείχε σε camp της Μπαρτσελόνα

Σε camp που διοργάνωσε η Μπαρτσελόνα στις αρχές Ιουλίου συμμετείχε ο 10χρονος μπασκετμπολίστας των υποδομών του Αιολικού, Αλέξανδρος Δαλούκας. Σε σχετικό δελτίο Τύπου του βολιώτικου συλλόγου τονίζεται:

“Ο Αλέξανδρος Δαλούκας επιλέχθηκε μέσα από Χριστουγεννιάτικο CAMP που διοργάνωσε το Περιστέρι με το Παγκράτι στην Αθήνα, από ανιχνευτή ταλέντων της Μπαρτσελόνα, για να συμμετάσχει σε CAMP των Καταλανών.

Η επιλογή ήταν πολύ αυστηρή. Το CAMP με συμμετοχή πολλών παιδιών από όλη την Ευρώπη πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι από 1 έως 8 Ιουλίου στη Βαρκελώνη. Ο μικρός Αλέξανδρος έμεινε στις εγκαταστάσεις της ΜΑΣΙΑ και ακολουθούσε καθημερινά πρόγραμμα με προπονήσεις και αγώνες. Άφησε άριστες εντυπώσεις και μαζί με τρεις αθλητές της ηλικίας του επιλέχτηκε στην επόμενη συνάντηση του ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑL προγράμματος των Καταλανών, που θα γίνει τη χρονιά που μας έρχεται. Είναι γεννημένος το 2008 και ο προπονητής του, Σαμαράς Αντώνης, μιλάει για τα πιο κολακευτικά λόγια όσον αφορά το ταλέντο του,τη σοβαρότητα, το ήθος του απαραίτητα στοιχεία για την ανάδειξη ενός μεγάλου παίκτη με σκληρή φυσικά δουλειά.

Τελικά μετά τον Βαγιόπουλο Παναγιώτη, που πρωταγωνίστησε στην Αμερική με την Εθνική κωφών ένας ακόμη παίκτης κάνει γνωστό τον Αιολικό στο εξωτερικό. Ευχόμαστε στον μικρό Αλέξανδρο να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να δουλεύει στις προπονήσεις χωρίς φυσικά να αμελεί τα μαθήματα του”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.