Ο.Φ. Νίκης: «Ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα»

Σε ανακοίνωση της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό Βόλου και ζητείται από ανθρώπους των ερυθρολεύκων να ασχολούνται με τα δικά τους προβλήματα κι όχι με τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά:

«Εσείς κύριοι στον Ολυμπιακό Βόλου, καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με την ομάδα σας, με τα προβλήματά σας, με τον “μπαμπά σας” (εκτός αν έχει γίνει πατριός) και όχι με τη Νίκη Βόλου και κατ’ επέκταση με την Δ.Ε. του ποδοσφαίρου.

Εσείς εκεί κάτω δε λέτε να βάλετε μυαλό. Όποτε σας πάνε καλά τα πράγματα (να δούμε μέχρι πότε) σηκώνετε μπαϊράκι. Μιλάτε για μυστικές συναντήσεις, μιλάτε για τσουνάμι, αλλά δεν μας είπατε το τσουνάμι θα είναι από τη γέφυρα και πάνω ή κάτω από τη γέφυρα; Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δικό μας μέλημα είναι ότι εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι άλλου είδους παιχνίδια. Σταματήστε επιτέλους την καραμέλα αυτή, έλεος. Εμείς με τα όποια δεινά έχουμε περάσει σταθήκαμε όρθιοι, ανόθευτοι και αναλλοίωτοι, σε αντίθεση με εσάς. Την ιδέα μας και τα ιδανικά μας δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να τα προδώσουμε κι αυτό είναι που σας καίει και σας πειράζει.

Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αναφορές σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο πρόεδρος της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου θα έβγαινε στον αέρα, για να καταγγείλει τη δήθεν συναλλαγή του κ. Ιμεράι με τον Δήμαρχο της πόλης, δυστυχώς έπεσαν στο κενό.

Να σας φρεσκάρουμε λίγο και τη μνήμη, με τις μολότοφ στη Λέσχη Ο. Φ. Νίκης Βόλου, αλλά και το κάψιμο του πανό που κανένας δεν είχε το θάρρος να καταγγείλει. Πώς σας πέρασε λοιπόν από το μυαλό ότι θα ταυτιστούμε με εσάς; Θα “σηκωθούν” οι Κοκκινάκης, Λαλές, Μανιατάκης, Καλιοντζής, Κουκλάκης και τόσοι άλλοι που έχουν φορέσει αυτή τη δοξασμένη φανέλα και θα μας κυνηγάνε. Δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουμε την ΙΔΕΑ που λέγεται ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Τέλος είστε πολύ μικροί για να βάζετε τρικλοποδιές στη Νίκη Βόλου».

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.