Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, η Αλ Αΐν ισοπέδωσε με 4-0 την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League Ασίας.
Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βάζοντας την ιδανική «πινελιά» στον θρίαμβο της ομάδας του.
Από την άλλη πλευρά, η εκκίνηση της Αλ Νασρ στο Champions League Ασίας εξελίχθηκε σε απόλυτο εφιάλτη, καθώς εμφανίστηκε ανίσχυρη να αντιδράσει σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Το πάρτι της Αλ Αΐν ξεκίνησε με δύο γκολ του Ελ Χουσίν Ραχίμι, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Σουφιάν Ραχίμι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Γιακουμάκη, οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ελ Χουσίν Ραχίμι στο 68′ και στο 85′ υπέγραψε τον θρίαμβο της Αλ Αΐν κόντρα στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.
πηγή: metrosport.gr
















