Ο Γιάννης «σκούπισε» τους Πίστονς, με Σέλτικς τώρα οι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ σκοράροντας 41 πόντους και το Μιλγουόκι «σκούπισε» εύκολα τη σειρά των αγώνων με τους Πίστονς.

Οι Μπακς επιβλήθηκαν με 127-104 στο Ντιτρόιτ, έκαναν το 4-0 και προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, ύστερα από 18 χρόνια και για πρώτη φορά με 4-0 ύστερα από 36 έτη!

Πλέον, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται για τα «ελάφια», καθώς τώρα θα αντιμετωπίσουν, πάντα με πλεονέκτημα έδρας, τους Σέλτικς, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν «σκουπίσει» την Ιντιάνα.

Ο Γιάννης πέτυχε τους 41 πόντους με 10/17 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 15/20 βολές, ενώ η στατιστική του κ;ατέγραψε επίσης 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κλέψιμο και 4 μπλοκ, κι όλα αυτά μόλις σε 32 λεπτά!

Ο Αντετοκούμπο κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης των Μπακς που κατάφερε να πετύχει περισσότερους από 40 πόντους σε αγώνα πλέι οφ ύστερα από 13 χρόνια, κάτι που είχε να συμβεί από το 2006 με τον Μάικλ Ρεντ.

Παράταση στην ελπίδα πήρε η Γιούτα, που με μια «έκρηξη» στην τέταρτη περίοδο νίκησαν με 107-91 το Χιούστον και μείωσε σε 1-3 τη σειρά των αγώνων με τους Ρόκετς.

Κορυφαίος για την ομάδα της Γιούτα, ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 31 πόντους, ενώ double double έκανε ο Ρίκι Ρούμπιο με 18 πόντους και 11 ασίστ, την ώρα που για τους Τεξανούς ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 30 πόντους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.