Ο Μελέτης Γιούργας team manager στην ακαδημία της ΑΕΔ

Ο Μελέτης Γιούργας, έχοντας παίξει τόσο στον Ιάσονα Διμηνίου όσο και στον Κεραυνό Σαμπάναγα, πριν από τη συγχώνευση των δύο ομάδων, από την οποία προήλθε η Α.Ε. Διμηνίου, επιστρέφει ουσιαστικά στο “σπίτι” του, αφού αναλαμβάνει το οργανωτικό κομμάτι της ακαδημίας της ΑΕΔ και τη θέση του team manager.

“H Αθλητική Ένωση Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ακόμη ενός δικού της «παιδιού», του Μελέτη Γιούργα.

Ο Μελέτης αγωνίστηκε για μία οκταετία από το 1993 έως και το 2001 σε Ιάσονα Διμηνίου και Κεραυνό Σαμπάναγα, μεταπηδώντας στη συνέχεια σε Δάφνη, Σαρακηνό, Τοξότη, ενώ με τη Δάφνη κρέμασε και τα αθλητικά του παπούτσια, αναλαμβάνοντας την Ακαδημία του Συλλόγου των Αγίων Αναργύρων. Πλέον, στην ΑΕ Διμηνίου θα έχει τη θέση του τιμ μάνατζερ της Ακαδημίας και το οργανωτικό κομμάτι, έχοντας κερδίσει ήδη άπαντες με την ευγένειά του και τις αστείρευτες γνώσεις του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Καλωσορίζουμε τον Μελέτη Γιούργα στην ΑΕΔ και στο «σπίτι» του.

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά

Η ΑΕΔ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ ανακοίνωσε τα φιλικά που θα δώσει. Αναλυτικά οι αντίπαλοι:

28/8 ΑΕ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑ

1/9 ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ

5/9 ΑΠΟΒ

9/9 ΝΠΣ Κ-17

11/9 ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ

15/9 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

18/9 ΠΗΛΕΑΣ

22/9 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

25/9 ΔΑΦΝΗ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.