Ο ΠΑΟΚ Β’ έσωσε την ισοπαλία στο 93′ με τη Ζάκυνθο

SUPERLEAGUE-2 / 2026-2027 / ΠΑΟΚ Β - ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

O ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο των Σερρών, που χρησιμοποίησε για έδρα, γλίτωσε την ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα, καθώς στο 90+3’ η «χρυσή» αλλαγή του Πονζ, ο Βαγγέλης Γκιόκα, που είχε μπει στο ματς στο 90’, ισοφάρισε σε 1-1 και δεν άφησε τη Ζάκυνθο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι νησιώτες, που γλίτωσαν στο 64’ στο δοκάρι του Καραγκέα, μπήκαν μπροστά στο σκορ βρέθηκε με πέναλτι του Μπαστακού στο 75’, με την παράβαση να δίνεται για χέρι του Κωττά εντός περιοχής.

Ωστόσο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το εύστοχο σουτ του Γκιόκα να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Έτσι η Ζάκυνθος, επόμενη αντίπαλος της Νίκης, πιθανόν στο AEL FC Arena, έμεινε μόνη τελευταία, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ πήγε στους εννιά.

ΠΑΟΚ Β’ (Πονζ): Νικολακούλης, Κοσίδης, Σιδεράς, Κωττάς, Ντούνγκα, Ελευθεριάδης (79’ Παπαγεωργίου), Τσοπούρογλου (90’ Γκιόκα), Καραγκέα (66’ Κώστογλου), Στύλος (66’ Γιασίν), Ικομπονγκ (67’ Μπέρδος), Σιφναίος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Φυντάνης): Τσόγκας, Γυφτομήτρος, Σινγκ, Σίλβα (46’ λ.τρ. Τσίτσκας), Ροντρίγκες, Κάτσε, Κουάδρα (72’ Σέλμα), Παναγιωτούδης, Μπαστακός (90’ Κρυπαράκος), Νέιρα (68’ Αναστασόπουλος), Μπεν-Κμαγιάλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.