Μία διαμάχη οικονομικής φύσεως είχαν ΠΟΤ Ηρακλής και Γιάννης Λουκίνας το προηγούμενο διάστημα, με την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης να προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο καταβολής τόκων προς τον παίκτη, για τις απολαβές του από την περίοδο που αγωνιζόταν σ’ αυτή, χωρίς ωστόσο να κερδίζει.
Συγκεκριμένα, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει τα εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την αίτηση της ΠΑΕ ΠΟ Τριγλίας Ηρακλής με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 9608_2025/10.04.2025, κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα του Χαραλάμπους».
Ο ΠΟΤ Ηρακλής πάντως υποστήριζε πάντως σε προηγούμενες ανακοινώσεις του ότι ο παίκτης είχε εξοφληθεί πλήρως, λαμβάνοντας τόσο το επιδικασθέν σ’ αυτόν ποσό όσο και τους νόμιμους τόκους.

















