Ο Ρήγας ανανέωσε με τον «goal machine» Δημήτρη Γάρο

Ο Δημήτρης Γάρος (αριστερά) με τον ταμία Θανάση Σπαθή (δεξιά)

Ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε την παραμονή στο ρόστερ του «goal machine», όπως τον χαρακτηρίζει, Δημήτρη Γάρου, με τον Βελεστινιώτη παίκτη να ετοιμάζεται για την 7η σερί χρονιά του στην ομάδα μετά την επιστροφή του σ’ αυτή τον Ιούλιο του 2018. Ο Γάρος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Χλόη, Αστέρα Ριζομύλου και Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο Βελεστίνο τις τελευταίες ημέρες δεν ανεβαίνει μόνο η θερμοκρασία, αλλά και η διάθεσή μας!

Ο λόγος είναι οι ευχάριστες εξελίξεις στις ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. «Ρήγας Φεραίος», καθώς ο στόχος για μαζικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών αλλά και για μεταγραφές που εγείρουν προοπτικές για τον ιστορικό μας σύλλογο σιγά σιγά επιτυγχάνεται!

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, για μια ακόμη χρονιά, την ανανέωση της συνεργασίας μας και με τον έτερο αρχηγό μας Δημήτρη Γάρο.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Δημήτρη, μιας και είναι ο «goal machine» της Μαγνησίας.

Ο 31χρονος Βελεστινιώτης ακραίος επιθετικός, ο οποίος έχει εμμονή με το γκολ, ο άνθρωπος που τρέφεται με τα τέρματα που φιλοδωρεί τις αντίπαλες άμυνες και αν δεν σκοράρει καταστρέφει όλο του το Σαββατοκύριακο, θα συνεχίσει να τιμά την κυανόλευκη φανέλα παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από άλλα σωματεία του νομού!

Στο ποδόσφαιρο που επικρατεί πλέον ο άκρατος επαγγελματισμός και απαλείφεται η ιδεολογία της φανέλας, υπάρχει ο Δημήτρης Γάρος!

Δημήτρη, σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου μέσα και έξω από τα γήπεδα!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.