Ο στίβος της Νίκης διοργανώνει τα Νικητήρια 2024 στο Πανθεσσαλικό

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Νίκης Βόλου
Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Νίκης Βόλου, το τμήμα στίβου διοργανώνει στο Πανθεσσαλικό τα Νικητήρια 2024, καλώντας τα σωματεία του Νομού Μαγνησίας να πάρουν μέρος με απεριόριστο αριθμό παιδιών από Προνήπια έως Ε’ Δημοτικού.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Μία μεγάλη γιορτή κλασικού αθλητισμού διοργανώνει το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου για όλους τους μικρούς αθλητές των σωματείων του Νομού μας το Σάββατο 2/3/2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.
Με αφορμή τα 100 χρόνια του συλλόγου (1924-2024) ο υπεύθυνος τμήματος κ.Γιώργος Τάκης και όλοι οι προπονητές μας είχαν την όμορφη ιδέα να διοργανώσουν τους αγώνες ακαδημιών στίβου με την ονομασία “ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2024” και να καλέσουν και τα γειτονικά σωματεία του νόμου Μαγνησίας να συμμετάσχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών (Προνήπια έως Ε’ Δημοτικού) σε αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση. Καλούμε τους συγγενείς-γονείς των αθλητών και φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν και να απολαύσουν τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30π.μ. και θα ολοκληρωθούν στη 1:00μ.μ.”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.