Ο Βαγγέλης Τάχος στην ποδοσφαιρική ακαδημία της ΑΕΒΔ

????????????????????????????????????

Τα αγωνιστικά τμήματα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της ΑΕΒΔ ανέλαβε ο Βαγγέλης Τάχος, που παρέμεινε στον Παγασητικό, λόγω της συνεργασίας της ομάδας των Αλυκών με τον σύλλογο του Διμηνίου. Η ανακοίνωση της ΑΕΒ Διμηνίου έχει ως εξής:

«Μετά την έναρξη της συνεργασίας της Α.Ε.Β.Δ. με τον Παγασητικό Αλυκών, που θα αγωνιστεί στη Β’ Τοπική, και τη συνέχεια της συνεργασίας με τον τεχνικό της ανδρικής ομάδος Τάχο Βαγγέλη, με σκοπό την επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣΘ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την ανάθεση του δύσκολου έργου των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας μας στον ίδιο προπονητή.

Ο Βαγγέλης Τάχος είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας, καθώς στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία ως παίκτης από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στη συνέχεια με την ίδια επιτυχία ως προπονητής από τη Μαγνησία κι όχι μόνο, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό ομάδες και παίκτες να αναδειχτούν σε πρωταγωνιστές των κατηγοριών που αγωνίζονταν. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και όρεξη για δουλειά.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον έμπειρο τεχνικό Κόκκορη Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας εντός και εκτός γηπέδου τα τελευταία  χρόνια, βάζοντας κι αυτός με τη σειρά του το στίγμα του στη μικρή αλλά όχι ασήμαντη μέχρι τώρα ιστορία της. Ο κ. Κόκκορης δε θα είναι φέτος κοντά μας λόγω αυξημένων  επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.