Ο Βολιώτης Χαράλαμπος Κωστούλας πήρε χρόνο συμμετοχής με τον ΟΣΦΠ Β’

Ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού

Ο νεαρός Βολιώτης επιθετικός Χαράλαμπος Κωστούλας, γιός του Θανάση Κωστουλα που έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου, ΟΣΦΠ, Καλαμάτα, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη, ΓΣ Αλμυρού, Αίαντα Σούρπης, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιά.

O νεαρός παίκτης αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β’ σήμερα στο ματς με τον Ηρόδοτο για την Super League 2 σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών. Έτσι, ξεπέρασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που είχε παίξει όντας 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 4-0 της κρητικής ομάδας στο γήπεδο του Ρέντη για τη 12η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2 σε ένα ματς το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση 25 λεπτών, καθώς οι άνθρωποι του Ηροδότου παρέδωσαν αργά στον διαιτητή της αναμέτρησης, Βάτσιο, τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 25′ όταν ο Βλαχομήτρος νίκησε με όμορφο σουτ τον 23χρονο Σέρβο τερματοφύλακα για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βλαχομήτρος με κοντινή κεφαλιά απλοποίησε το έργο για την ομάδα του Γιάννη Οκκά, κάνοντας το 2-0 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες δεν κατέβασαν ταχύτητες και στο 55′ ήταν σειρά του Αλιασίμ Μπα να χρηστεί σκόρερ κάνοντας το 3-0. Ο Ολυμπιακός Β’ με γκολ του Κεραμίδα στο 71ο λεπτό έφτασε στο 4-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β’ (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλνασάρι), Μαρίνος (46’Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης, Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.