«Όχι» ΠΑΟΚ στα 3εκ. για Κοτάρσκι-Εφυγε για Νυρεμβέργη ο Τζίμας

Φεύγει ως δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας

Δεν συζήτησε καν την πρόταση της Τζένοα για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ!

Οι «ροσομπλού» προσέφεραν στους Θεσσαλονικείς το ποσό των τριών εκατ. ευρών συν έναν παίκτη δανεικό για την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, με τους «ασπρόμαυρους» να απορρίπτουν την προσφορά, χωρίς να μπουν σε περαιτέρω συζητήσεις.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με ένα ποσό κάτω από 10 εκατ. ευρώ για τον βασικό γκολκίπερ του, ο οποίος είναι καθοριστικός στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έτσι, μένει να δούμε αν η ιταλική ομάδα επιστρέψει με μια καλύτερη πρόταση για τον Κοτάρσκι, που αποτελεί τον εκλεκτό του Τζιλαρντίνο.

Στη Γερμανία και τη δεύτερη κατηγορία της χώρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Τζίμας, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται σε συμφωνία με τη Νυρεμβέργη για την παραχώρηση του 18χρονου επιθετικού για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, με στόχο φυσικά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός φορ, κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Νυρεμβέργη, μίλησε στο σάιτ «PAOK24», για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, κάνοντας λόγω πως θέλει να βελτιωθεί, ώστε να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς ακόμα καλύτερος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τζίμα: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια. Είμαι πανέτοιμος, θέλω να πάω στη Γερμανία, να βελτιωθώ για έναν χρόνο και να γυρίσω για να προσφέρω στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκεφτόμουν πολύ, ήθελα να μείνω εδώ. Μου άρεσε η προοπτική της Νυρεμβέργης και έχω τη δυνατότητα να με προπονήσει ένας άνθρωπος που έπαιζε στην ίδια θέση με μένα όπως ο Κλόζε! Επί της ουσίας, είναι ένας χρόνος, να πάω, να παίξω να βελτιωθώ και να επιστρέφω εδώ».

Εάν θέλει η Νυρεμβέργη να αγοράσει τον Τζίμα, θα πρέπει να καταβάλει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Συγκεκριμένα, η ρήτρα που τοποθετήθηκε είναι στα 18 εκατ. ευρώ, ενώ θα πρέπει να πληρωθεί και άλλο ένα ποσό 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Όλα αυτά, για το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 15% εφόσον υπάρξει χρήση της συμφωνίας που έχει γίνει γνωστή.

Σε ό,τι αφορά τον Αντρέ Βιεϊρίνια, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι έτσι συνεχίζει για άλλον έναν χρόνο στην ομάδα, με την οποία έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ενώ έχει σηκώσει και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.