Οδυνηρή ισοπαλία για τον Διαγόρα, 1-1 με τον Διγενή Νεοχωρίου…

Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τον Ζιάκα και τον Μπλέντι θα μπορούσαν να έχουν δώσει περισσότερα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου που δεν μπόρεσε να φύγει από την έδρα του Διγενή Νεοχωρίου με τους τρεις βαθμούς, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ωστόσο ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είχε τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη που θα τον κρατούσε περισσότερο ζωντανό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου ήρθε μάλιστα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γιαουπλάρι να κάνει την προβολή και να παραβιάζει την αντίπαλη εστία μετά από συνεργασία των συμπαικτών του.

Ωστόσο στο 58’ ήρθε η αδράνεια για την άμυνα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον Αλεξίου για τον Διγενή Νεοχωρίου να κάνει το σουτ από κοντινή απόσταση και να παραβιάζει την εστία του Πρίφτη, με αποτέλεσμα να διαμορφώνει το τελικό 1-1…

Για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου αγωνίστηκαν οι: Πρίφτης, Καραμπούζης, Μπλέντι, Γιαουπλάρι, Λάιος, Ζενούνης, Αλεξίου, Αναστασίου, Κουβελάς (78΄Σπαθής), Ζιάκας, Αλαμάνης (70’ Κυριάκος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.