Οδυνηρή ήττα για τον ΓΣΑ, 1-2 από τα Μετέωρα

Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το πρόσωπο που ήθελε σήμερα ο ΓΣ Αλμυρού απέναντι στην ομάδα των Μετεώρων, γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τους Τρικαλινούς με σκορ 1-2, για τη 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αν και τα Μετέωρα ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο ΓΣΑ άντεξε στην πίεση, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να βρεθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα με σκορ 0-0. Ωστόσο το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης είχε αρκετές συγκινήσεις, με τα Μετέωρα να κάνουν το 0-1 στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ιωάννου βρήκε με έξυπνο τρόπο τον Περέιρα και ο παίκτης των Μετεώρων παραβίασε την εστία του Πολυμέρου, για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο ΓΣΑ δεν αντέδρασε εγκαίρως, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 76ο λεπτό, και να παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την επικράτηση με τον Τσιαντούλα να περνά τη μπάλα στον Νικλητσιώτη που δεν έχασε την ευκαιρία και έτσι έκανε το σκορ 0-2. Ωστόσο στο 78ο λεπτό ο ΓΣΑ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όταν ο Βουρδάκης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρακή για να πετύχει το γκολ για τους γηπεδούχους και να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Πατσής (58′ Ρακής), Αγγελής (71′ Αράπης), Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας (88′ Δήμος), Δημηνάς, Αγιασιώτης, Λάμπος, Καναβός, Βουρδάκης.

Μετέωρα: Τοπουζλής, Μπέτσας, Δάσιος, Λουκάς, Κατσαντώνης, Φωτίκας, Περέιρα, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης, (89′ Χριστοδουλόπουλος), Τσιαντούλας (93′ Κοτόρι), Ιωάννου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.