Όγδοο τεστ για τον Ολυμπιακό Β. με τα Σέλλανα σήμερα εκτός έδρας

Το όγδοο τεστ προετοιμασίας θα δώσει σήμερα Τετάρτη στις 17.30 ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον αρκετά υπολογίσιμο και φέτος Α.Ο. Σελλάνων στο γήπεδο των Καλογραιανών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 και ο Περικλής Αμανατίδης δεν υπολογίζει τους γνωστούς μακροχρόνια απόντες Διβανέ και Καμπλιώνη, ενώ θα προφυλαχθούν οι Οικονομόπουλος, που ένιωσε μία ενόχληση στο πόδι στο ματς με την ΑΕΛ και αντιστάθηκε περισσότερο προληπτικά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, και Ευθυμιάδης, που δεν είχε αγωνιστεί καθόλου με τους «βυσσινί».

Επίσης, θα δοκιμαστεί για δεύτερο ματς ο Γάλλος εξτρέμ Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, και η τεχνική ηγεσία, βλέποντας ωστόσο κάποια καλά στοιχεία, θα του δώσει ακόμη τουλάχιστον δύο ευκαιρίες σήμερα και το επόμενο Σάββατο με τη Στυλίδα εκτός έδρας να δείξει την αξία του. Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τους ερυθρολεύκους είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Κωνσταντίνου, Σάββας, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Ναζίμ, Ρόκας, Σκοπελίτης, Κόλα,  Καναβός, Ζγκούρι, Σερτζίνιο, Λώττας, Σαχινίδης, Φλίγκος και φυσικά ο υπό δοκιμή Ταμπά.

Από τη μεριά του ο προπονητής των Σελλάνων, Αλέξανδρος Κούρτογλου, θα έχει ξανά, όπως και στο προηγούμενο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος, στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Τα Σέλλανα δεν μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν την έδρα τους στο Προάστιο λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα, που θα είναι έτοιμος ως το τέλος του μήνα και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να ζητήσουν να γίνει το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος εκτός έδρας.

Ο Α.Ο. Σελλάνων έχει αντιμετωπίσει συνολικά μέχρι στιγμής σε φιλικά τον Πιερικό (1-1 εκτός έδρας), τον ΑΟ Υπάτου (0-0 εντός έδρας),  τη Νίκη Βόλου (1-1 εντός έδρας), ΝΠΣ Βόλος (1-2 εντός έδρας), ψάχνοντας την πρώτη φιλική νίκη, ενώ έχει δώσει και δύο επίσημα παιχνίδια: το ένα στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη για το Κύπελλο Ελλάδας, χάνοντας με 2-1 με γκολ στο 93′, και το άλλο με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για το Σούπερ Καπ ΕΠΣ Καρδίτσας, το οποίο κέρδισε με 2-1 στο γήπεδο των Σοφάδων.

Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σε επτά φιλικές αναμετρήσεις τρεις νίκες με Μετέωρα (1-3 εκτός έδρας), με Απόλλωνα Λάρισας (1-0 εντός έδρας) και Ηρακλή (1-0 εντός έδρας), τρεις ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) από Άρη και ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό και από τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Αθ. Ραγάζος και μία ισοπαλία με 2-2 εντός έδρας με την Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Πέντε γκολ έχει βάλει ο Σαχινίδης και από ένα οι Νόνης και Ζγκούρι.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.