Οι δράσεις του Ολυμπιακού Βόλου το Σαββατοκύριακο-Πέντε ευρώ είσοδος στο φιλικό με τον ΠΟΕ

Σε ετοιμότητα έναρξης Μπάσκετ και Βόλεϊ

Γεμάτο με εκδηλώσεις και αγωνιστική δράση είναι το σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό Βόλου, σε όλα τα αθλήματα.

Με χρονολογική σειρά, η αρχή γίνεται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Ανδρών, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ισχυρό και φέτος Έσπερο Λαμίας. «Το ΔΣ εύχεται στον προπονητή, στον Έφορο, στους υπευθύνους και στους αθλητές της ομάδας καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχίες και καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ομάδα μας με τον Νίκο Μπουντούρη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας Βόλεϊ Γυναικών μεταξύ της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και του ΓΣ Νίκαιας.

Την Κυριακή τώρα, στις 11 το πρωί, με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν, θα τελεστεί στο κλειστό γυμναστήριο  του ΕΑΚ Βόλου ο Αγιασμός των τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ. «Καλούνται οι αθλητές και οι γονείς  τους να παραστούν στην τελετή» αναφέρει το ΔΣ.

Την ίδια ημέρα και στις 16:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Νεαπόλεως ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προετοιμασίας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του ΠΟ Ελασσόνας. Μάλιστα ο σύλλογος διευκρινίζει ότι για την είσοδο των θεατών θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ και δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. «Είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων  σε ένα γήπεδο που θα είναι η έδρα μας για το πρωτάθλημα. Καλούνται οι φίλαθλοι να δώσουν το παρών τους δείχνοντας για ακόμη μία φορά την δυναμική μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί δημόσια τους ιατρούς κκ Μπούκη Ευστράτιο καρδιολόγο, Αλεξάνδρου Κωνσταντίνο oρθοπεδικό και τον κο Σακκόπουλο Ιωάννη φυσιοθεραπευτή  για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στις ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.