Οι… εκλογές ανέβαλαν τη διεξαγωγή του F4 EΣΚΑΘ

Δίνουν προτεραιότητα στο πρωτάθλημα οι διοικούντες

Να μην βρεθούν μπροστά σε απρόοπτες καταστάσεις επιδιώκουν τα στελέχη της ΕΣΚΑΘ, οπότε αν και συνηθιζόταν να διοργανώνουν το Final 4 του κυπέλλου της Ένωσης κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών Χριστουγέννων ή/και Πρωτοχρονιάς, φέτος αποφάσισαν ν’ αλλάξουν τον προγραμματισμό, λόγω και διαφαινόμενων… εκλογών!

Μπορεί κανείς να μην ξέρει 100% πότε θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, και αν θα χρειαστεί επαναληπτική διαδικασία για την ανάδειξη κυβέρνησης, ωστόσο οι άνθρωποι της ΕΣΚΑΘ δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανές αναβολές από μία τέτοια κατάσταση, επιθυμώντας να ολοκληρωθεί πρωτίστως όσο πιο ομαλά γίνεται το πρωτάθλημα. Η λήψη της απόφασης αναβολής του Final 4 παράλληλα ενισχύθηκε από την αποχή που είχαν πραγματοποιήσει οι κριτές πριν από λίγο χρονικό διάστημα, με τα μέλη της διοίκησης της ΕΣΚΑΘ να μην γνωρίζουν προφανώς τότε για το αν αυτή θα συνεχιζόταν και το πώς θα εξελισσόταν.

Υπενθυμίζεται ότι στο φετινό Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ έχουν προκριθεί οι ΑΕ Λάρισας, Νέος Κεραυνός Λάρισας, Τρίκαλα 14 Φούντας και Ίωνας Βόλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα (τόσο οι ημιτελικοί όσο και ο τελικός, όπως από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό) και η διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τρικαλινού προπονητή Χρήστου Γκότα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό, τον Νοέμβριο του 2021. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται ενδιαφέροντες αγώνες, με τη διοργάνωση να έχει τη δική της σημασία για το θεσσαλικό μπάσκετ. Το πότε θα γίνουν οι αγώνες πάντως δεν έχει καθοριστεί ακόμη, με ένα από τα σενάρια να κάνει λόγο για πραγματοποίησή τους μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης στην Α1 τοπική κατηγορία.

Τουλάχιστον, αυτό που δείχνει να μην επηρεάζει μέχρι στιγμής τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος είναι η πανδημία. Ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί έως τώρα λόγω κρουσμάτων, με τα στελέχη της ΕΣΚΑΘ να ελπίζουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι Επί τα χείρω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.