Οι Εθνικές Πόλο των ΗΠΑ και της Ελλάδος τον Ιούλιο στον Βόλο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ως καθιερωμένος πλέον προορισμός αθλητικού τουρισμού, ο Βόλος θα φιλοξενήσει δύο μεγάλες δυνάμεις της υδατοσφαίρισης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Οι Εθνικές ομάδες Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν μέρος της προετοιμασίας τους για τη μεγάλη διοργάνωση στην πόλη του Βόλου τον Ιούλιο και θα χαρίσουν υπερθέαμα στο κοινό της πόλης.

Προπονήσεις καθώς και φιλικοί αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιούνται ανοιχτοί για το κοινό, καθώς το συγκεκριμένο άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην πόλη του Βόλου και τα πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται στον Βόλο συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή του κοινού της πόλης.

Η συγκεκριμένη παρουσία των δύο μεγάλων Εθνικών Ομάδων στην πόλη του Βόλου πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μόνιμης πλέον συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Βόλου και όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Βόλου “αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και αυτή του προέδρου της ΚΟΕ κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου και του προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Θοδωρή Βλάχου στην πόλη του Βόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.