Οι φίλαθλοι του ΝΠΣ ματαίωσαν εκδρομή στα Γιάννενα, γιατί ο ΠΑΣ δεν δίνει εισιτήρια!!!

Η «Λέσχη Φίλων Βόλου» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό ότι  ενώ είχε διοργανώσει στα Γιάννινα για τον αγώνα του ΝΠΣ με τον ΠΑΣ, τη ματαιώνουν γιατί οι Γιαννιώτες δεν δίνουν εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Ήταν όλα έτοιμα και όλοι στις θέσεις τους…

Το λεωφορείο είχε γεμίσει – και ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση – όμως όλοι μας λογαριάζαμε χωρίς τον «ξενοδόχο».

Όπου «ξενοδόχος», βάλτε τη διοίκηση (ανύπαρκτη σύμφωνα με τους φίλους του ΠΑΣ) της γιαννιώτικης ομάδας…

Ο Βόλος έχει αποδείξει αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, ότι είναι φιλόξενος…

Ο Βόλος θέλει γεμάτα γήπεδα και ανοίγει το Πανθεσσαλικό σε φίλους φιλάθλους και οπαδούς αντιπάλων ομάδων, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο: Φιλία και σεβασμός στον αντίπαλο!

Κάτι τέτοιο δεν το ενστερνίζεται η γιαννιώτικη ΠΑΕ, που κρατά το γήπεδό της κλειστό για τον φιλόξενο Βολιώτη ΦΙΛΑΘΛΟ.

Είμαστε λοιπόν στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε την εκδρομή μας στα όμορφα Γιάννινα και ζητάμε την κατανόηση των φίλων μας, που γέμισαν ασφυκτικά το λεωφορείο,  που θα έφευγε το πρωί της Κυριακής για την πόλη της Ηπείρου…

Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αγαπάμε την ομάδα μας, θέλουμε κόσμο και της αντίπαλης ομάδας στο Πανθεσσαλικό, κάποιοι όμως φαίνεται ότι δεν έχουν την ίδια άποψη με την δική μας.

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας, είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της αναμέτρησης εμείς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτοί θα αδειάζουν τη λίμνη με τα παγούρια τους!!!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.