Oι «φύλακες-άγγελοι» του Ρήγα για τη νέα χρονιά

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τη θέση του τερματοφύλακα, αποκτώντας παίκτες τόσο με ταλέντο όσο και με εμπειρία από ιδιαίτερα δυνατές διοργανώσεις. Κάνοντας λόγο για «φύλακες-αγγέλους», η διοίκηση του Ρήγα ανακοίνωσε ότι οι τερματοφύλακες που θα υπερασπίζονται την εστία της ομάδας του Βελεστίνου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Πάρης Σταμέλος και ο Ρωμανός Χαρχαλάκης.

Ο Πάρης Σταμέλος είναι 27 ετών και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Νέους Αθλητές, Θησέα, Μυρμιδόνες, Ολυμπιακό Βόλου, ΓΣ Αλμυρού και Ακρόπολη. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της ομάδας του Αετού Μακρυχωρίου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Λάρισας και κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Ρωμανός Χαρχαλάκης έχει ηλικία 20 χρόνων, αναδείχθηκε από το Αθλητικό Κολλέγιο της Νίκης Βόλου και κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Εμείς, τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΡΗΓΑ και στην κωμόπολη του Βελεστίνου. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ρήγας Φεραίος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.