Οι «σίγουροι» του ΝΠΣ Βόλος

Αρχίζει να διατηρεί ένα μίνι κορμό

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη χρονιά της ομάδας της Μαγνησίας στην Superleague 1 και ας μην έχουν ακόμη ολοκληρωθεί τα πλέι άουτ, καθώς έχει ελάχιστη σημασία αν θα τερματίσει στην 7η ή στην 8η θέση.

Ο ΝΠΣ Βόλος εξασφάλισε την παραμονή του με άνεση στην κατηγορία. Πλέον επιθυμεί να χτίσει μια ομάδα, η οποία θα διαθέτει έναν κορμό ποδοσφαιριστών αφήνοντας στο παρελθόν τους πολλούς δανεικούς και τις πολλές προσθαφαιρέσεις της σύντομης ιστρορίας του.

Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνη, Ριένστρα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο είναι μερικοί από τους παίκτες που είχαν υψηλή απόδοση φέτος και αναμένεται να συνεχίσουν να φοράνε την «κυανέρυθρη» φανέλα. Οι πρώτοι τέσσερις ανανέωσαν πριν λίγες μέρες, ενώ οι υπόλοιποι είχαν από πριν συμβόλαιο έως το 2022. Έτσι ο Βόλος κρατάει έναν κορμό ποδοσφαιριστών και διατηρεί βασικά μέλη της άμυνας και του κέντρου του ενόψει της νέας σεζόν.

Τα συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι είναι των Γκαραβέλη, Κλειμαν, Κιάκου, Ντεντάκη, Τέκιο, Μαρτίνεζ, Μπουένο και Περέα όπου στον τελευταίο λήγει ο δανεισμός του. Θα φανεί τις επόμενες μέρες αν η διοίκηση έρθει σε συμφωνία με κάποιον/ους από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές με σκοπό την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο ο Τάσος Δουβίκας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να φορά την φανέλα του ΝΠΣ Βόλος. Οι «σειρήνες» από τις Κάτω Χώρες φαίνεται να ηχούν δυνατά στα αυτιά του. Από εκεί και πέρα ο Σαλβαδόρ Σάντσεζ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Στο παιχνίδι με ΠΑΣ αγωνίστηκε ως βασικός κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Μήτογλου, τα πήγε περίφημα και μάλιστα βρήκε και δίχτυα με κεφαλιά. Είναι δηλαδή πιθανό να διατηρηθεί στο ρόστερ μαζί με τους άλλους δύο «σίγουρους» Μήτογλου και Γκρίλο.

Θυμίζουμε ότι παρελθόν αποτελεί αρχικά ο προπονητής Άνχελ Λόπεθ και από παίκτες ο Ρενάτο Σάντος, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Από χθες είναι γνωστό πως και ο Ροντρίγκο Κολόμπο έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα, καθώς δεν έθελξε με την απόδοσή του πληρώνοντας το μάρμαρο για τις 2 κόκκινες και τα πέναλτι στα οποία υπέπεσε. Μένει να φανεί αν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο 33χρονος επιτελικός συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες  να αποχωρήσει, αλλά μένει να φανεί αν ο Κώστας Μπράτσος του δώσει ευκαιρίες στα 3 τελευταία παιχνίδια και να φανεί αν μπορεί να βρει μια θέση στο ρόστερ της σεζόν 2021-2022.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι νωρίς ακόμη για να υπάρξουν ονόματα ποδοσφαιριστών που να βγούνε στο φως της δημοσιότητας. Πάντως η διοίκηση έχει ήδη αρχίσει να κινείται για την ενίσχυση του ΝΠΣ Βόλος, με τις θέσεις που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και λόγω των αποχωρήσεων, να είναι στην μεσοεπιθετική γραμμή.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.