Ολυμπιακός Βόλου: Ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα

Οι προπονήσεις συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Φράνκο Κολέλα να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, οπότε ο Αργεντίνος ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες των μελών του τεχνικού επιτελείου.

Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ προετοιμάζεται για ακόμη περισσότερες προσθήκες, καθώς η περίπτωση ξένου παίκτη με θητεία στη Super League συνεχίζει να απασχολεί από τη μία, και από την άλλη γίνονται και κινήσεις με φόντο το μέλλον, καθώς αναμένεται να αποκτηθεί και να ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ένας ακόμη νεαρός παίκτης ο οποίος προέρχεται από όμορο στη Μαγνησία νομό.  Σε κάθε περίπτωση είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατοί γίνεται, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα της αναδιάρθρωσης πλήρως, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την άνοδο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ασχέτως, τι θα προκύψει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάντως στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις οι διοικούντες προσπάθησαν να ερμηνεύσουν και την τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με συγχώνευση Super League 2 και Football League, χωρίς βέβαια να προκύπτουν σαφή και οριστικά συμπεράσματα.

Πάντως διοίκηση και τεχνικό επιτελείο παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της πανδημίας, καθώς από τη μία ανακοινώθηκε χθες η αυστηροποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, και από την άλλη κανείς δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να βάλει το χέρι του στη φωτιά, όσο βέβαιο κι αν μοιάζει ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά στις 28 Μαρτίου.

Βέβαια κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή πλάνων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.