Ολυμπιακός Βόλου: Μεταγραφικά, τραυματισμοί και στο …βάθος Ηρακλής Λάρισας

Μετακομίζει στον Άγιο Γεώργιο από την ερχόμενη Δευτέρα

Συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες εγνωσμένης αξίας και με διαπιστευτήρια από μεγαλύτερες κατηγορίες για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά το οικονομικό αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» στο να αποσπάσουν οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» το πολυπόθητο ναι. Ακόμα ένας αντίπαλος είναι ότι η μεταγραφική περίοδο για τις ομάδες της Super League βρίσκεται σε έξαρση, οπότε οι παίκτες αυτοί που έχουν προσεγγιστεί, θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Θεοδοσιάδης ζητάει την ενίσχυση της ομάδας στις εξής θέσεις: στόπερ, επιτελικός μέσος και σέντερ φορ.

Προπονήσεις και τραυματισμοί
Με διπλή προπόνηση κύλησε το πρόγραμμα της Πέμπτης, πρωί κι απόγευμα, ενώ αύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί προπόνηση μόνο το απόγευμα, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Το Σάββατο 27 Αυγούστου, ως γνωστόν θα διεξαχθεί το τρίτο κατά σειρά φιλικό για τους «ερυθρόλευκους», όπου στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Λάρισας, στις 18:00. Εν τω μεταξύ, αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο, μιας κι από την ερχόμενη Δευτέρα 29 του μηνός, οι «ερυθρόλευκοι» θα …μετακομίσουν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Βελεστίνου. Ο λόγος αυτής της …μετακόμισης έχει να κάνει με το γεγονός ότι αρχίζουν οι προπονήσεις των ακαδημιών στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, οπότε η συνύπαρξη δεν είναι δυνατή.
Στο μέτωπο των τραυματισμών, οι Ψιάνος και Καρατσώλης υπβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία από τον Χειρούργο-ορθοπεδικό της ομάδας –ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μόλις πρόσφατα- κ. Κωνσταντίνου Αλέξανδρο, ενώ εξετάστηκε και ο Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Για τον μεν Ψιάνο, οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται να κάνουν λόγο για μυικό τραυματισμό, ενώ για τον δεύτερο εκφράζονται φόβοι για κάκωση μηνίσκου. Βέβαια, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν με τα οριστικά αποτελέσματα της μαγνητικής. Και οι τρεις δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας για το πρώτο δυνατό φιλικό της νέας χρονιάς με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Έναρξη συνεργασίας με τον Χειρούργο-Ορθοπαιδικό Κ. Αλεξάνδρου
Ο γνωστός Χειρούργος-Ορθοπαιδικός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου θα είναι ο νέος γιατρός της ομάδας για τη σεζόν 2022-2023. Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την έναρξη συνεργασίας και αναλυτικά, σε αυτή, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, Χειρούργο –Ορθοπεδικό, για την ιατρική παρακολούθηση των αθλητών του Ποδοσφαιρικού τμήματος στον τομέα της ειδικότητας του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.